Ons team

Ervaren stylisten. Gewoon goed in hun vak, en gelukkig ook heel gezellig ;-).

Kapsalon Roots | Rianne

Rianne – allround haarstyliste & eigenaresse Roots

Rianne heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij high-end kapsalons, waaronder bij Harry Bijlsma en Sjenkels. Na 7,5 maand reizen door Zuidoost Azië wist ze het zeker: ‘ik ben gemaakt voor het kappersvak. Sterker nog, op een dag wil ik mijn eigen zaak!’ En die droom is waarheid geworden met de opening van Roots in juli 2020. Rianne neemt voor iedere klant de tijd, zodat ze iemand lekker in de watten kan leggen én hele metamorfoses realiseert. Want dat kan zij als kleurspecialist als geen ander!

Kapsalon Roots | Hassan

Hassan – barbier & eigenaar Roots

Hassan is een warme persoonlijkheid met een voorliefde voor de traditionele stijl van het barbiersvak. Deze grappenmaker neemt zijn werk uiterst serieus en zorgt dat iedere man weer glad, fris en netjes zijn stoel verlaat. Epileren, knippen en misschien wel een maskertje voor je gezicht. Ook mannen worden lekker in de watten gelegd bij Roots.

Maak eenvoudig je afspraak online. Of bel naar 0515 – 338 339.

Afspraak maken

Vacature haarstylist

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zit je vastgeroest op je huidige werkplek? Tijd om daar verandering in te brengen! Wij zijn op zoek naar een serieuze professionele gezellige hairstylist om ons team te versterken, voor ca. +/- 30u per week. Niet voor een klein tijdje, maar het doel is een vaste aanstelling. Dit ben jij:

Kapsalon Roots | Collega gezocht
  • Ben jij een professionele serieuze colorista/haarfreak in hart en nieren?

  • Ben je creatief, kun je goed adviseren, heb jij een goede kleurkennis, en ben je thuis in de hedendaagse kleur- en kniptechnieken?

  • Je wilt het allerleukste uit het vak halen, kleurcorrecties aangaan, kleuringen maken, heren knippen, dames knippen, samen trainen en bijscholingen.

  • Je kent het vak, bent op de hoogte via Instagram, fb en vakmagazines.

  • Wil je heerlijk werken in een prachtige gezellige salon tussen gepassioneerde en toegewijde collega’s?

Zie jij jezelf hier in terug? Neem dan contact met ons op via de socials of bel/whatsapp ons via 0625209922 Tot snel!

WIN EEN HAARVERZORGINGSPAKKET twv 75 euro wanneer jij ons matcht aan onze nieuwe collega.